به گزارش "ورزش سه"، نتایجی که فجر سپاسی در این استادیوم به دست آورده نشان می دهد کیفیت بد زمین نه تنها به ضرر حریفان بلکه به ضرر تیم فجر سپاسی هم تمام شده است و حالا علی کلانتری و شاگردانش امیدوارند هر چه سریعتر استادیوم 50 هزار نفری پارس شیراز به بهره برداری دوباره برسد. بله درست متوجه شده اید. این استادیوم قبلا افتتاح شده است و حتی در فصول گذشته بازی های دسته اول در این استادیوم برگزار می شده اما برای برگزاری بازی های لیگ برتر مورد تایید نیست و مدت هاست در دست بازسازی است. 

 

امروز اما رییس دیوان محاسبات استان فارس با همراهی سرپرست اداره کل ورزش و‌جوانان این استان از دو‌ پروژه نیمه تمام شیراز شامل استادیوم ۵۰۰۰۰هزارنفری و سالن ۶۰۰۰ نفری بازدید کردند و از نزدیک در جریان عملیات عمرانی صورت گرفته قرار گرفتند و متوجه شدند که چه مقدار بودجه برای پایان عملیات عمرانی این دو پروژه نیمه تمام مورد نیاز است و چه زمانی مورد بهره برداری قرار خواهند گرفت. 

 

متاسفانه در سال های اخیر خیلی از پروژه های ورزشی مازاد بر توان ساخته شده؛ از اینرو نیمه تمام مانده به این خاطر که مهمتر از اجرای پروژه تامین هزینه های نگهداری آنهاست. برای فوتبال شیراز و فجر سپاسی شاید یک استادیوم 15 هزار نفری جمع و جور و کوچک با توجه به هزینه های نگهداری هم بس  بود اما استادیوم 50 هزار نفری پارس از زمان صعود فجر سپاسی به لیگ برتر نتوانسته میزبان این تیم باشد. به این خاطر که پیش از افتتاح پروژه به پایان نرسیده بود و امروز شاهد هستیم خیلی از استادیوم های ساخته شده رها شده اند که یکی از آنها استادیوم غدیر اهواز است. امیدواریم به بهانه برگزاری مسابقات بین المللی توجه ویژه ای به این استادیوم ها شود یا دست کم همانند استادیوم نقش جهان اصفهان به باشگاه ها واگذار شوند تا باشگاه ها برای این استادیوم ها هزینه کنند و به جای اجاره بها برای برگزاری بازی هزینه های نگهداری آنرا تامین کنند.